Bestellen en retourneren

Verzendkosten
De standaardbijdrage voor verzendkosten is bij verzending in Nederland € 3 (inc btw). Verzending naar landen in Europa kost € 7,50 (inc btw) en daarbuiten € 15,00 (ex vat).

Levertijd
Bestellingen worden zo snel mogelijk, maar in elk geval binnen twee werkdagen verwerkt en verzonden. Dat geldt niet voor weekend- en feestdagen. In Nederland heb je je bestelling meestal binnen een à twee dagen in huis. Heb je na vijf werkdagen je bestelling nog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Verzending
Wij pakken de artikelen netjes in, zodat ze niet beschadigd raken tijdens het transport. Mocht je bestelling toch beschadigd bezorgd worden, neem dan contact met ons op. Dan vervangen we de beschadigde artikelen natuurlijk.

Retourneren
Als je een artikel, om welke reden dan ook, niet wenst af te nemen, heb je het recht het product, binnen 14 werkdagen na ontvangst ervan, terug te sturen.

Dat doe je zo:
1. Stuur een e-mail met jouw retourverzoek, het ordernummer en het factuurnummer naar info@metamama.nl.

2. Download en print het retourformulier dat je van ons krijgt. Dit retourformulier stuur je – ingevuld en ondertekend – mee in de retourzending.

3. Stuur het artikel terug. Het artikel mag niet gebruikt zijn en het product en verpakking niet beschadigd. Verpak het artikel adequaat en retourneer het naar onderstaand adres:

MetaMama
Sartreweg 166
3573 PP  Utrecht
Nederland

Terugsturen
Zorg dat je de retourzending voldoende frankeert. Bewaar je track & trace verzendbewijs goed! Zendingen die niet of onvoldoende zijn gefrankeerd nemen wij niet in ontvangst en worden niet gecrediteerd. Het risico van retour zenden ligt bij degene die de zending retourneert.

Wie betaalt welke verzendkosten
Zodra wij je pakketje hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk teruggestort zal worden. De verzendkosten voor retourneren zijn voor de klant, de verzendkosten van de oorspronkelijke verzending nemen wij voor onze rekening.